DOS

Unitech HT630

Robusni i kompaktni prenosni terminal Unitech HT630 novi je uređaj sa interestantnom istorijom. Reč je o poslednjem u nizu uspešnih prenosnih terminala početne i niže klase iz porodice Unitech

Unitech HT630 zamenjuje izuzetno uspešan model PT630 koji danas ima više od 100.000 korisnika na tržištima lanaca snabdevanja, maloprodaje i terenskih usluga. Po prihvatljivoj ceni, nudi visoke performanse i fleksibilnu funkcionalnost. Uprkos tome što HT630 nudi mnoga poboljšanja u odnosu na svoga prethodnika, u potpunosti je s njim usklađen i dele istu opremu. 

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

KOMPAKTAN

Lagan (230g) i malen ali otporan na vodu (IEC 60529, IP54) i otporan na opetovane udarce do 1.2 metra.

02

ROBUSTAN

Robusni, kompaktni prijenosni terminal za prikupljanje podataka koji zadovoljava vaše potrebe i zahtjeve u današnjim aplikacijama za upravljanje lancem opskrbe i usluga. Dizajniran za intenzivnu upotrebu i preživljavanje u surovim uvjetima.

03

ERGONOMSKI

Ovaj je uređaj oblikovan kako bi ponudio najveću moguću ugodu pri radu s jednom rukom, pri čemu fosforescentna alfanumerička tipkovnica s 27-znakova uvelike olakšava njegovo korištenje u uvjetima slabog osvjetljenja.

04

FUNKCIONALAN

Ugrađen laserski ili CCD čitač bar kôdova podržava sve uobičajene simbologije 1D bar kôdova. Njegova višestruka memorijska konfiguracija jamči podršku za većinu namjena u kojima se intenzivno prikupljaju podaci.

Operativni sistem: DOS
Procesor: 80 MHz RISC
Memorija: 2.5MB / 4.5MB / 8.5MB
Komunikacija: USB
Baterija: 900 mAh
Ekran: 128 x 64 piksela
Bar kod čitač: 1D
Otpornost na padove: 1.2 m
Nivo IP zaštite: IP54
Garancija: 12 meseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!