Novosti

Veliki UROVO je na Srpskom tržištu - kompanija bez problema u snabdevanju

Urovo je na tržištu od 2016. godine
Najbrže rastuća kompanija koja proizvodi AIDC uređaje osnovana je 2006. godine i od 2016. godine je prisutna na tržištu u Kini. Urovo ima promet od više od 200 miliona američkih dolara i godišnje isporučuje više od 200.000 mobilnih uređaja širom sveta. U 2019. Urovo je dodatno proširio svoj portfolio proizvoda kupovinom Gainsha, najvećeg proizvođača štampača etiketa u Kini.

Urovo, brend bez problema sa snabdevanjem
Nedostatak čipova i baterija u poslednje dve godine doveo je do kašnjenja u proizvodnji i snabdevanju elektronskim uređajima. Urovo trenutno može da obezbedi blagovremenu isporuku kako uređaja, tako i rezervnih i dodatnih delova. 

Podrška i ovlašćeni servis u Srbiji
Čak i najboljim uređajima je potrebna instalacija softvera, zamena baterija, održavanje i popravka u garanciji ili van garancije. Kompanija Info-kod Rešenja Vam nudi uslugu i podršku brenda Urovo lokalno u Srbiji, sa lagerom rezervnih delova.

Otkrijte jedinstvenu liniju proizvoda Urovo, koja nudi odličnu vrednost za novac, proverene performanse i inovativna rešenja.

Urovo RT40 je robustan mobilni terminal visokih performansi sa tastaturom od 38 tastera. Terminal će pouzdano raditi čak i u najekstremnijim uslovima.

Urovo U2 je multifunkcionalni prenosivi i nosivi uređaj koji omogućava brži rad i veću efikasnost i omogućava lako povezivanje sa R70 i R71 ring skenerima.

Urovo DT50 je moćan 5,7-inčni sve-u-jednom mobilni terminal koji ima ugrađeni moćan procesor, moderan dizajn i ergonomski je lak za upotrebu. Urovo DT50 je takođe dostupan sa RFID modulom za čitanje RFID oznaka (Urovo DT50D) i čitanje RFID oznaka sa udaljenosti do 20 m (Urovo DT50U)

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!