Download

Kontakti servisnog centra

+381 11 228 38 32

E: [email protected]

Brza dijagnostika i pouzdano servisiranje zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i dostupnosti rezervnih delova na našem skladištu.

Brinemo o svemu što vam treba za celi životni vek proizvoda.

Info-kod Rešenja se posebno ponosi svojim servisnim centrom i poverenjem koje mu renomirane kompanije pružaju dugi niz godina. Profesionalni tim sertifikovanih stručnjaka radi brzu i tačnu dijagnostiku problema i nudi najbolje rešenje za korisnika.

Servisni centar osposobljen je pružiti podršku na daljinu, servisirati i održavati celokupnu opremu u našem prodajnom asortimanu u našim prostorima u Beogradu, a pružamo i mogućnost servisa na lokaciji korisnika.

  • Brza dijagnostika

  • Sertifikovani inženjeri

  • Pouzdanost i kvalitet

  • Dugogodišnje iskustvo

Kontaktiraj
Info-kod rešenja servis

Ovlašteni servisni centar

Info-kod certificirani injženjeri servisiraju vašu opremu unutar i van jamstvenog roka. Na našem skladištu u Zagrebu osigurali smo zalihe rezervnih dijelova kako bi vam mogli pružiti brzu i kvalitetnu uslugu na našoj ili vašoj lokaciji.

Kruno Džoić

System Engineer

Pet centar d.o.o.

Već dugi niz godina radim kao Sistem Inženjer u Pet centru, u jednom trenutku kompaniju je preuzeo investicijski fond te smo sada Pet Network International.
Sa Info-kod tvrtkom surađujemo dugi niz godina. Ono što bih posebno istaknuo je njihov servis koji uvijek promptno reagira. Nije tu uvijek riječ o popravku hardvera već i o savjetima implementacije, mogućnostima uređaja, moguće problematike, najčešćih grešaka usera…
Sve što mogu dodati na gore navedeno je molba: nemojte se pokvariti :)

Tvrtko Jeričević

Tehnički odjel informatike i sistemske podrške

dm-drogerie markt d.o.o.

S firmom Info-kodom surađujemo već dugi niz godina. Ističu se iznimno korektnim odnosom prema klijentima. Ono što najviše ugodno iznenađuje jest njihova dostupnost, susretljivost. Izuzetno smo zadovoljni uslugom, brzom dijagnostikom i tehničkom podrškom. Profesionalni su i uvijek spremni pomoći. Nadam se da će se naša suradnja u tom tonu nastaviti još dugo.

Podrška

Profesionalna i kompletna podrška i održavanje celokupne opreme u našem prodajnom asortimanu. Dostupna i podrška na daljinu i uvid u bazu znanja.

Saznaj više

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!