Windows

Zebra MC9200

Zlatni standard za mobilnost u zahtevnim okruženjima.

MC9200 je sledeća generacija u vodećoj robusnoj seriji MC9000, koja je nadograđena kako bi podržala novu generaciju mobilnih aplikacija. Robusni mobilni računar koji se razvija kako bi udovoljio promenjivim poslovnim potrebama.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

SNAGA

Dvojezgreni procesor od 1 GHz, 2 GB Flash memorije, do 32 GB dodatne SD memorije i Microsoftov napredni mobilni operativni sustavi pružaju snagu za pokretanje složenih ERP aplikacija - istovremeno.

02

FLEKSIBILNOST

Na izbor 3 operativna sustava i mogućnost prebacivanja između sustava, 7 naprednih mehanizama za skeniranje, 6 izmjenjivih tipkovnica i puno snage za podršku današnjim vrlo grafičkim aplikacijama. A ako već posjedujete mobilna računala serije MC9000, možete koristiti istu dodatnu opremu s uređajem MC9200 za što jeftiniju nadogradnju na novu tehnološku platformu.

Kompatibilno

  • Windows

  • Wifi

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

How to video

Sve video materijale možete pogledati na našem YouTube kanalu. Ako vas zanima video vezan za specifični proizvod, možete ga naći pri dnu stranice tog proizvoda.

Video materijali

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!