Mrežna oprema

Zebra RFS 4000

Bežični kontroler usluga Zebra RFS 4000 802.11n povezuje žične, bežične i sigurnosne mrežne značajke u kompaktnu cjelinu koja je jednostavna za uporabu i koja organizacijama omogućuje stvaranje postojane poslovne mreže uz pomoć jedne jedine platforme.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

POUZDANOST

Zebra RFS 4000 nudi višestruke značajke koje jamče pouzdanost i postojanost usluga poslovnog umrežavanja u doslovno svakoj situaciji. Njezin SMART RF štiti od kvara u radu pristupne točke i mrežnog čvora. Riječ je o značajki koja korisnike zadržava na mreži zahvaljujući automatskoj optimizaciji i otklanjanju nepravilnosti u radu.

02

POSTOJANOST

Zebrin patentirani napredni mehanizam klasteriranja štiti od neuspješnog bežičnog prebacivanja i nudi sljedeće mogućnosti redundancije kontrolera: aktivan/aktivan ili aktivan/na čekanju. Uz ugrađenu konfiguraciju s dvostrukim radijom na dvije frekvencije, Zebra RFS 4000 jedini je kontroler usluga u industriji koji nudi istovremen pristup pomoću frekvencija 2,4 GHz i 5 GHz, s mrežnim mogućnostima u višestaničnom okruženju.

03

AUTOMATIZIRANOST

Višestruke su značajke objedinjene kako bi uklonile potrebu za informatičkom podrškom - ugrađena inteligencija koja mreži omogućuje prepoznavanje i automatsko rješavanje mrežnih poteškoća, instalacija bez dodira, te povezivanje cjelokupne žične i bežične mrežne infrastrukture u jedan uređaj kojim se jednostavno upravlja iz mrežnog operativnog centra (NOC-a) uz pomoć samoprepoznavanja i samokonfiguriranja.

PODRŽAVA: 144 pristupne točke (AP), 144 RF domene i 24 bežične LAN veze
SUČELJA: 1 x vrata za uzlaznu vezu - 10/100/1000 Cu/Gigabit SFP sučelje;
5 x 10/100/1000 Cu Ethernet port, 802.3af i 802.3at Draft;
1 x USB 2.0 host;  1 x utor za ExpressCard;
1 x serial port (stil RJ45)
RADNA TEMPERATURA: od 0°C do 40°C
DIMENZIJE: 305 mm x 254 mm x 44,5 mm
TEŽINA: 2,15 kg
JAMSTVO: 12 mjeseci

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!