Industrijski RFID čitači

Zebra FX7500 fiksni RFID čitač

Stacionarni čitač FX7500 RFID opremljen je naprednom RFID radio tehnologijom, koja osigurava veću brzinu i tačnost čitanja podataka i konstantan nivo performansi - čak i u teškim uslovima. 

Novi radio modul kombinovan je sa fleksibilnijom mrežnom arhitekturom koja se temelji na Linuxu koja omogućava brže i jednostavnije postavljanje RFID rešenja i pozadinskih sistema pomoću integrisanih alata i interfejsa koja odgovaraju otvorenim standardima. Rezultat je stacionarni RFID čitač koji postavlja nove standarde u pogledu performansi.

Read more Read less

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

JEDNOSTAVNA INSTALACIJA

Samo obesite isporučeni držač i u njega postavite čitač. Ako nemate utičnicu u blizini, nema problema. Ugrađena snaga preko Etherneta (PoE) omogućuje postavljanje FX7500 tamo gde je potrebno bez potrebe za dodatnim utičnicama - idealno za velike otvorene površine. Nakon spajanja na mrežu, uređaji se autodetektuju.

02

ATRAKTIVAN I EFEKTIVAN

Čitač FX7500 ima malo atraktivno kućište što ga čini savršenim za gotovo svako poslovno okruženje. Sa visokom efikasnošću i impresivnim rasponom integrisanih prednosti i mogućnosti, pruža veliku vrednost vašem poslovanju. Zebrina RFID radio tehnologija osigurava veliku brzinu i tačnost čitanja podataka i konstantan nivo performansi - čak i u teškim uslovima.

03

2 ILI 4 ANTENE

Uređaj dolazi u opciji sa 2 ili 4 antene, zavisno o korisnikovim potrebama.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!