Rešenja za specifičnu namenu

Identifikaciona tehnologija u logistici i distribuciji

Optimizirajte poslovanje uz Info-kod rješenja  

Potražnja tržišta za sve većim obujmom i brzinom isporuke pošiljaka povećava potrebu za što kvalitetnijom opremom i dobro optimiziranim poslovnim procesima. Radi aktualnih događaja i otežanih okolnosti poslovanja koja su nam svima poznata zadnjih godinu dana, prilagodbe u sektoru distribucije i logistike su dosegle nove razine. Logističari diljem svijeta susreću se s novim izazovima i pritom se trude zadržati maksimalnu razinu kvalitete prilikom pružanja svojih usluga. 


Info-kod ponuda u području distribucije i logistike kreirana je imajući potrebe vaših svakodnevnih operacija i izazova, a sve u svrhu povećanja učinkovitosti i olakšavanja posla vašim djelatnicima.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savjetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada, odabiru programskog rješenja, opreme i materijala koji će najbolje odgovarati baš vašem poslovanju.

02

Prilagodba rješenja

Pregledom poslovnog sustava koji koristite i u suradnji s vama naš stručni tim odradit će potrebne prilagodbe rješenja kako bi udovoljilo svim vašim poslovnim potrebama.

03

Instalacija i edukacija

Naš stručni tim odradit će instalaciju rješenja na vašoj lokaciji i provesti vas kroz sve glavne koristi i značajke rješenja.

04

Podrška kakvu zaslužujete

Profesionalna podrška stručnjaka s iskustvom u vašem poslovnom području stoji vam na raspolaganju za savjet ili pomoć. Bilo da je potrebno pružiti asistenciju na vašoj lokaciji ili na daljinu, svim našim korisnicima osiguravamo tehničku podršku i održavanje rješenja.

  • Pouzdanost i kvalitet

  • Manje grešaka

  • Efikasnost

  • Optimizacija

Identifikaciona tehnologija u logistici i distribuciji

Jednostavno izradite paletne etikete

Proizvode i pošiljke brojite na komade ili merite težinu? Nije važno. Nakon skeniranja bar koda, naše rešenje omogućuje da sistem sumira sve zajedno u jednu količinu ili masu i na printeru nalepnica ispiše paletnu etiketu. U trenutku izrade, podaci se vraćaju u vaš poslovni sistem u kojem pratite sve bitne informacije.

Terenski zaposleni uštedeće puno vremena očitavanjem bar kodova sa paletnih etiketa. Povećanje učinkovitosti, pouzdanosti i tačnosti isporuka i veće zadovoljstvo krajnjih kupaca takođe su koristi koje ističu naši dugogodišnji korisnici logističkog sektora. Isprobajte rešenje i rešite se izazova povezanih s praćenjem LOT proizvoda.

Uz Info-kod rješenje postignite:

značajno ubrzanje i unapređenje procesa, veće zadovoljstvo djelatnika na terenu, rasterećenje internih odjela podrške, trenutno dostupne i točnije podatke te pružanje bolje usluge krajnjem korisniku.

Programsko rješenje

Učinkovita poveznica između vašeg poslovnog sustava i vaših skladištara. Obzirom na visoku prilagodljivost Info-kod programskog rješenja i domensko znanje naših stručnjaka, nakon kratkog upoznavanja vašeg poslovnog sustava i poslovanja pružamo mogućnost prilagodbe programskog rješenja ukoliko to zahitjevaju specifičnosti vaših operacija.

Mobilni terminal

Potrebni su vam mobilni terminali za dostavljače na terenu? Vaše djelatnike u skladištu? Windows ili Android operativnog sustava? Kompaktni i lagani ili robusniji za zahtjevna okruženja? U našoj bogatoj ponudi mobilnih terminala sigurno ćete pronaći najbolji za vas. Naši stučnjaci rado će vam pomoći u odabiru i dati savjete za optimizaciju poslovanja. Javite nam se s povjerenjem.

Printer naljepnica

Ispisujte paletne etikete u svim potrebnim dimenzijama i bojama! Vaši distributivni centri bit će zadovoljni našom ponudom industrijskih printera. Izdržljivost, jednostavnost instaliranja i izvršavanja operacija te izuzetna fleksibilnost korištenja zadovoljit će potrebe i najkritičnijih korisnika. U našoj ponudi pronaći ćete i skladno oblikovane, kompaktne stolne printeri prikladne za bilo koji prostor, budžet ili namjenu. Prijenosni i kiosk printeri povećat će učinkovitost vaših skladišnih djelatnika.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobićete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!