Rešenja za specifičnu namenu

Promena i ispis cena artikala

Poduprite strateški važne ciljeve vašeg poslovanja točnom i pravovremenom promjenom cijena 

Promjena cijena je strateški alat koji trgovci primjenjuju za povećanje prometa, prodaje ili tržišnog udjela. O politici i promjeni cijena se obično odlučuje u sjedištu kompanije, ali bez sinkroniziranih operacija u maloprodaji – nema postizanja željenog efekta.

Kašnjenja i greške u implementaciji politike cijena u dućanima mogu tvrtke bespotrebno koštati milijune propuštenih prodaja i povećanih troškova rada. Kašnjenja u koordinaciji sniženja cijena na polici ili POS uređajima trgovce dovode u opasnost zbog kršenja zakona o izloženim cijenama na policama i sumnje o prevarama u naplati. 

Implementacija Info-kod rješenja za promjenu i ispis cijena omogućit će vam brzinu, točnost i troškovnu učinkovitost u praćenju politike promjene cijena. Podignite produktivnost vaših djelatnika u prodavaonicama na novu razinu! 

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje
01

Analiza i savjetovanje

Pomoć u pojednostavljivanju procesa rada te odabiru opreme koja će najbolje odgovarati vašem poslovanju.

02

Portfelj proizvoda

Širok portfelj proizvoda, kojeg ćete pronaći u našoj ponudi, pomoći će u povećanju produktivnosti i olakšati rad vaših djelatnika.

03

Cjelovitost rješenja

Osim što ćemo uvijek pronaći vama potrebnu i adekvatnu opremu i potrošni materijal za promjenu i ispis cijena, uvijek ćemo vam biti spremni pružiti još malo više. Tu smo za svaki savjet, podršku i pomoć u optimizaciji vaših procesa.

04

Podrška kakvu zaslužujete

Profesionalna podrška stručnjaka s iskustvom u vašem poslovnom području stoji vam na raspolaganju za savjet ili pomoć.

  • Manji troškovi

  • Manje grešaka

  • Efikasnost

  • Optimizacija

Promena i ispis cena artikala

Unesite produktivnost, brzinu i jednostavnost u operacije promena cena

Dolazak nove robe u trgovine, sezonske rasprodaje ili akcijska sniženja cena često unesu nepotreban stres u poslovnice i oduzimaju previše dragocenog vremena i energije zaposlenima na prodajnim mestima. Info-kod rešenje smanjuje vreme potrebno za obilazak trgovine i proveru artikala bez deklaraciji ili onih s pogrešnom cenom. Vrhunskim mobilnim terminalima naše ponude možete u tren oka očitati bar kod na licu mesta i odmah ispisati novu nalepnicu sa važećom cenom putem mobilnih printera. Na taj se način greške dokazano smanjuju na najmanji mogući nivo. 

Identifikacijska tehnologija po vašoj mjeri

Tehnološki napredni uređaji s kojima promjena i ispis cijena postaju rutinski lagani zadaci.

Mobilni terminal

Mobilnim terminalima nove generacije očitajte bar kod artikla u tren oka. Osim što ćete osigurati maksimalnu produktivnost u mobilnom radu u maloprodaji, možete ih koristiti i u proizvodnom okruženju, skladištu ili distribucijskom centru. Skenirajte artikle na visoko postavljenim policama preciznošću super junaka radi terminala dugog dometa skeniranja ili koristite opcije za čitanje bar kodova na blizinu. Ne brinite o padovima i trajnosti uređaja ili baterije, pronaći ćemo terminal upravo za vaše okruženje i vaše potrebe.

Mobilni printer

Objesite mobilni printer za pojas i zaboravite na dosadašnje muke po ispisu. Tehnološki napredni printeri inovativnog dizajna očarat će vas jednostavnošću korištenja i povećanjem produktivnosti. Minimiziranje zastoja u radu osigurava napredna tehnologija baterija velikog kapaciteta i instant buđenja na zahtjev – kako vaš printer nikad ne bi spavao. Veliki funkcionalni zasloni u boji sa statusnim ikonama oklonit će nagađanja i mozganja. Priuštite si brze printere Info-kod ponude koji čine razliku.

Pitajte stručnjaka

Imate pitanja ili trebate savet? Javite nam se, želimo pomoći.

Postavite pitanje

Tu smo za vas.

Gotovo 30 godina savetujemo naše korisnike koju opremu uzeti za određeni tip poslovanja stoga se ne ustručavajte javiti za pomoć u odluci. Dobićete i svu potrebnu tehničku podršku i servis.

Kontaktirajte nas

Politika kolačića

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcisati i da bismo unapredili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvatam sve Ok!